Open dag Piloersemaborg

IMG_7498.JPG

Zaterdag Rotterdam en zondag via onze eigen Noord-Zuid lijn naar het eveneens zonovergoten Den Ham. Doel de prachtige Piloersmaborg van chef Dick Soek. Je kan hier normaal eten, drinken en slapen op hoog niveau maar zondag was het mogelijk om de producten van toeleveranciers van Dick te keuren, te proeven en te kopen. Dit alles onder het genot van een door de maestro himself en zijn team gekookte lunch waarvan al wandelend over het terrein genoten kon worden. Aspergesoep, een prachtige salade linzen met homemade cotechino die snel bevriend raakte met onze Lambrusco's. Onze standplaats kon niet beter, links Cider master nr.1 Martijn de Wal van Pomme D'or en rechts de stand van beer hunters en connoisseurs Bierselect, verderop de Pasteibakkerij en schuin links de kaas van Hanneke (Machedoux) Proeven, ruiken, praatjes maken en genieten van lunch en een fijn publiek op een zonnige dag beter kan niet!

Voor wie er niet bij was kijk even op deze pagina, dan zie je wie er allemaal aan Dick leveren, met deze waar ben je meer dan half op weg naar een goede en mileubewuste maaltijd. Geen zin in koken? Gewoon even naar de Piloersmaborg bellen, doet Dick het voor je en als je geen zin hebt om naar huis te karren blijf je toch lekker slapen!

Top!