Slijp de scharen en trek de laarzen aan want het is snoeien geblazen. Ook bij Cantina Giardino.
Meer lezenVan skeptisch naar fan. Leuk stuk over Lambruso in de Munchies.
Meer lezenMeer over bubbels, MCR en sulfiet.
Meer lezenVeel etens- en drinkwaren zijn het product van fermentatie. Maar kan je wijn dubbel fermenteren?
Meer lezenDe wijnmail is al weer de deur uit. Lees ‘m hier terug En bestel nog even snel de beste natuurwijnen voor de kerst!
Let op! De kerstmarkt is op 23 December!
Meer lezenDe onweerstaanbare blend van Barbera en Bonarda in licht bubbelende vorm.
Meer lezenDe overheerlijke Vermouth van Raina kan niet ontbreken bij de apero! Onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Meer lezenWeer aan de slag in de wijngaard. Waarom kan niet alles machinaal?
Meer lezenEric Asimov in de New York Times over de Gaia van Cantina Giardino.
Meer lezenDe wijnen van Podere Pradarolo staan in Le Rouge et Le Blanc. En Terecht!
Meer lezenNocino. Bitter in de mond maakt het hart gezond! Lees over de befaamde Italiaanse walnoten likeur.
Meer lezenAandacht, tijd, zorg. De dagopvang voor jonge plantjes.
Meer lezenDégorgement bij Cinque Campi. En dan komen we bij het cruciale punt, het verwijderen van de gistcellen!
Meer lezenOnze mailing is weer op weg naar mailboxen van natuurwijn minnend Nederland!
Meer lezenRemuage bij Cinque Campi. Vanni legt uit!
Meer lezenHet vullen van de pupitre bij Cinque Campi
Meer lezenMeer over deze fantastische bubbels uit Emilia.
Meer lezenWat moet je doen om kleine plantjes niet te laten overwoekeren door gras en onkruid?
Meer lezenMeer over de Bora Lunga en Spergola.
Meer lezen