Italiaanse lekkerbekken website Dissapore maakt een selectie van de beste natuurlijke frizzantes uit Italië. En veel daarvan voeren wij in ons assortiment.
Meer lezenEr komt kleur in het veld. Invaiatura! Wat gebeurt er als de druiven rijpen?
Meer lezenSamenwerking van 4 lokale bedrijven uit Groningen. Wílde jongens met wilde producten. Kom proeven op zaterdag 20 juli aan de Koningsweg 8 in Groningen.
Beperkt kaarten beschikbaar en zijn hier te verkrijgen:
Meer lezenEnkele foto’s naar aanleiding van onze wijnmail over Vinnatur, Vini Veri en een Costadilà aanbieding.
Ook de wijnmail ontvangen? Klik hier en geef je op!
Meer lezenJonge plantjes, opbinden… Veel werk!
Meer lezenEen mooi festival in Groningen op komst en Vino Per Tutti is er bij. Wilde fermentatie en spontane vergisting staan centraal!
Regelmatige updates volgen. Kaartverkoop start op 1 mei.
https://www.facebook.com/Wild-Festival-Groningen-500252510502337/
Meer lezenDeel 2 van ons “Aglianico” blog en de Aglianico’s van Cantina Giardino in het bijzonder.
Meer lezenAglianico! Lees in dit blog meer over de achtergrond van deze bijzondere druivensoort. In deel 2 meer over de Aglianico’s van Cantina Giardino.
Meer lezenSlijp de scharen en trek de laarzen aan want het is snoeien geblazen. Ook bij Cantina Giardino.
Meer lezenVan skeptisch naar fan. Leuk stuk over Lambruso in de Munchies.
Meer lezenMeer over bubbels, MCR en sulfiet.
Meer lezenVeel etens- en drinkwaren zijn het product van fermentatie. Maar kan je wijn dubbel fermenteren?
Meer lezenDe wijnmail is al weer de deur uit. Lees ‘m hier terug En bestel nog even snel de beste natuurwijnen voor de kerst!
Let op! De kerstmarkt is op 23 December!
Meer lezenDe onweerstaanbare blend van Barbera en Bonarda in licht bubbelende vorm.
Meer lezenDe overheerlijke Vermouth van Raina kan niet ontbreken bij de apero! Onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Meer lezenDe biodynamische wijnen van Cantina Raina in Montefalco.
Meer lezenWeer aan de slag in de wijngaard. Waarom kan niet alles machinaal?
Meer lezenEric Asimov in de New York Times over de Gaia van Cantina Giardino.
Meer lezen