Waarom het belangrijk is om continu een kijkje in de kelder te nemen…
Meer lezenOok al gooi het Coronavirus roet in het eten, we brengen toch graag Emilia sur Lí onder de aandacht.
Meer lezenFan van frizzantes uit Emilia Romagna zijn we al jaren. Anderen beginnen nu ook te ontdekken wat voor moois daar vandaan komt!
Meer lezenVoorjaar! Dat is het moment om aan te planten in je wijngaard. Dat is een flinke klus en je hebt qua planten een enorme keuze.
Meer lezenAl die verschillende druivensoorten die men in Italië aantreft geven de Italiaanse wijnen een uniek karakter en er is altijd wel wat nieuws te ontdekken. Of oud eigenlijk want we wilden het over Moscato hebben, een van de oudste druivenrassen ter wereld!
Meer lezenGronderosie en het maken van industriële Prosecco.
Meer lezenOok dit jaar zijn we er weer bij met een mooie selectie!
Meer lezenBescherming van wijngaarden tegen wild is broodnodig.
Meer lezenHoe zit het met die rode licht mousserende wijn die volgens ons toch echt ondergewaardeerd is?
Meer lezenItaliaanse lekkerbekken website Dissapore maakt een selectie van de beste natuurlijke frizzantes uit Italië. En veel daarvan voeren wij in ons assortiment.
Meer lezenEr komt kleur in het veld. Invaiatura! Wat gebeurt er als de druiven rijpen?
Meer lezenSamenwerking van 4 lokale bedrijven uit Groningen. Wílde jongens met wilde producten. Kom proeven op zaterdag 20 juli aan de Koningsweg 8 in Groningen.
Beperkt kaarten beschikbaar en zijn hier te verkrijgen:
Meer lezenEnkele foto’s naar aanleiding van onze wijnmail over Vinnatur, Vini Veri en een Costadilà aanbieding.
Ook de wijnmail ontvangen? Klik hier en geef je op!
Meer lezenJonge plantjes, opbinden… Veel werk!
Meer lezenDeel 2 van ons “Aglianico” blog en de Aglianico’s van Cantina Giardino in het bijzonder.
Meer lezenAglianico! Lees in dit blog meer over de achtergrond van deze bijzondere druivensoort. In deel 2 meer over de Aglianico’s van Cantina Giardino.
Meer lezenSlijp de scharen en trek de laarzen aan want het is snoeien geblazen. Ook bij Cantina Giardino.
Meer lezenVan skeptisch naar fan. Leuk stuk over Lambruso in de Munchies.
Meer lezenMeer over bubbels, MCR en sulfiet.
Meer lezen